Profile

Join date: Aug 1, 2022

About

U kunt de wasmachine in een douchekraan vervangen door deze te demonteren en deze eenvoudige stappen te volgen: Verwijder de hendels van de kraan. Nadat u de handgrepen hebt verwijderd, zou u de steel en O-ring moeten vinden. De O-ring moet zichtbaar zijn, zodat u de nieuwe ring gemakkelijk kunt plaatsen. Draai de patroon tegen de klok in totdat u de nieuwe ring ziet. Plaats de nieuwe ring voorzichtig in het rozet. Schroef het stevig terug in de muur.


Gebruik een schroevendraaier met platte kop


Draai de grote zeskantige pakkingmoer los. Gebruik een platte schroevendraaier om het los te draaien. Eenmaal los, til de hele steel van de kraan eruit en vervang de ring. Voor deze klus heb je de juiste schroevendraaier nodig. Het handvat kan vastzitten, dus probeer kruipolie te gebruiken om de schroeven los te draaien. De indringende olie zal sediment en roest in de draden afbreken.


Verwijder de bovenste steel van de kraan


De volgende stap is het verwijderen van de bovenste steel van de kraan. Gebruik hiervoor een steeksleutel om de onderste moer los te draaien. Als het vastzit, spuit dan WD-40 erop om het los te maken. Gebruik daarna een nieuwe moer om de nieuwe ring vast te zetten. Zorg ervoor dat u de juiste moer gebruikt om beschadiging van de cartridge te voorkomen. Zorg ervoor dat u de juiste tang en een steeksleutel gebruikt om de borgring vast te draaien.Nu u over het juiste gereedschap beschikt om de zittingring te vervangen, moet u de O-ring vervangen. Mogelijk moet u de verbinding aandraaien voordat u de kraan weer in elkaar zet. Vervolgens moet u de kraan weer in elkaar zetten en alles in de juiste volgorde weer in elkaar zetten. De zittingring, de O-ring en de stuurpen gaan gemakkelijk samen. Dan heb je de decoratieve dop bovenop het handvat nodig.


De neopreen afdichtingen zijn een essentieel onderdeel van een keukenkraan voor een douche, en je moet ze goed kunnen reinigen om lekken te verhelpen. Hoewel u een sleutel nodig hebt om de neopreenafdichtingen te vervangen, moet u de nieuwe cilinder kunnen reinigen en installeren. Een neopreen ring is het belangrijkste onderdeel van een douchekraan.


Vervang de O-ring


Na het verwijderen van de oude ring, moet u de steel van de kraan verwijderen. U moet eerst de neopreen afdichtingen verwijderen om toegang te krijgen tot de stuurpen. Als het lek nog steeds optreedt, moet u de hele stuurpen vervangen door een nieuwe douchewasmachine. Als het lek nog steeds aanwezig is, vervang dan de O-ring. Vervolgens moet u de schroeven op het rozet losdraaien.


Verwijder de rozetdop en cilinder


Afhankelijk van de grootte van de kraan, moet je eerst de steel verwijderen. Vervolgens kunt u de rozetdop en cilinder verwijderen. Vervolgens moet u de neopreenafdichtingen vervangen en vervolgens de kraan weer in elkaar zetten. U kunt ook het rozet en de handgreep verwijderen. Verwijder vervolgens de stuurpen en installeer de zittingring opnieuw.

lloydramirez990687373

More actions